Facilitati si Localizare

Timp liber si relaxare

Faza II va contine un numar de 17 blocuri de locuinte mixte insotite de zone comerciale dedicate, spatii de birouri, locuinte colective, multiple zone verzi cu parcuri si locuri de joaca integrate, dar si zone dedicate petrecerii timpului liber alaturi de familie sau prieteni.

Pe langa cele 17 imobile de locuinte mixte, faza 2 contine si o zona de vile premium dedicate celor care isi doresc un astfel de imobil, o zona comerciala de aproximativ 16.000 mp, in care vor fi amplasate diferite centre si galerii comerciale, precum si magazine de proximitate, o gradinita la standarde europene, o scoala cu program prelungit, o sala de sport moderna, 4 parcuri de mari dimensiuni cu locuri de joaca incluse si zone speciale dedicate relaxarii.

Partea rezidentiala a celei de-a doua faze este foarte bine gandita si diversificata, avand imobile cu regim de inaltime mixt, de la blocuri cu parter plus 5 etaje pana la blocuri de 11 etaje, dispuse la distante mari intre ele de aproximativ 40 metri liniari, insotite de spatii verzi ample, parcari ale rezidentilor si vizitatorilor acestora, delimitate si marcate corespunzator.

4 parcuri cu locuri de joaca incluse 

gradinita la standarde europene

scoala cu program prelungit

sala de sport moderna

zona comerciala de aproximativ 16.000 mp

Proiectul este pozitionat excelent la intersectia a doua bulevarde mari si este complet integrat cu natura, fiind interconectat cu toate facilitatile moderne ale orasului si insotit de o serie de facilitati complementare demne de un oras modern. Aceasta face ca proiectul sa fie deja in topul cerintelor imobiliare ale clientilor care aleg sa locuiasca in aceasta noua zona rezidentiala din Sectorul 4, Bucuresti.

Accesul in ansamblul imobiliar este posibil din Bulevardul Metalurgiei, pe Strada Drumul Dealu Bradului sau Strada Dumitru Brumarescu, unde se afla si statia STB cu acelasi nume a autobuzelor 125, 141, 220 si N 105. Numeroase centre comerciale mari se afla chiar in apropiere: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, Piata de Gros Bucuresti, precum si noul Parc Tudor Arghezi amplasat la doar cateva minute de proiect.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Sistemul constructiv al imobilelor ce compun cea de a doua faza a fost mult imbunatatit si s-a trecut deja la certificarea verde prin RoGBC, ceea ce inseamna o certificare de nivel national si European care impune cu strictete noi criterii si standarde de constructie.

Arhitectii proiectului au reusit sa ofere clientilor o varietate impresionanta de spatii locative, astfel incat acestia sa gaseasca locuinta perfecta pentru nevoile lor. In prezent, sunt disponibile la vanzare garsoniere simple sau duble, generoase ca spatiu si  bine compartimentate, apartamente cu doua camere in cel putin 10 tipuri de compartimentare, apartamente spatioase de 3 camere insotite de balcoane tip terasa, dar si apartamente cu 4 camere.

Unitatile locative diverse, rezultate in urma acestei mari investitii imobiliare, care se ridica la peste 90 de milioane de euro, din faza a II-a, precum si spatiile comerciale de care dispune proiectul, vor fi oferite spre vanzare incepand cu luna iunie a acestui an, la preturi cu adevarat promotionale, care vor uimi si incanta deopotriva, atat pe cei care se afla in cautarea unei locuinte noi accesibile in zona Sectorului 4, cat si pe cei care doresc sa investeasca in acest domeniu, in vederea exploatarii ulterioare a locuintelor prin inchirierea acestora pe piata libera.

Certificarea verde acordata de catre Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) a determinat o imbunatatire semnificativa a sistemului constructiv al intregului proiect, astfel au fost impuse anumite standarde si cerinte stricte, cum ar fi utilizarea exclusiva a caramizilor de 30 cm si placarea cu materiale de izolare de calitate care sa depaseasca grosimea de 15 cm pentru izolarea exterioara a imobilelor, precum si reducerea numarului de apartamente pe etaj, trecand de la 10 in faza I a proiectului la doar 6 apartamente pe etaj in faza a II-a.

Cu o arhitectura moderna, ce va ramane mereu relevanta, insotita de nuante calde de culori, folosind materiale cu adevarat premium si o manopera de exceptie, proiectul este realizat cu o imensa responsabilitate intr-o ambianta calma si sofisticata.

Pozitionat excelent la intersectia a doua bulevarde mari si integrat complet cu natura, interconectat cu toate facilitatile moderne ale orasului si insotit de o serie de facilitati complementare demne de un oras modern, proiectul se pozitioneaza deja in topul cerintelor imobiliare ale clientilor, care aleg sa locuiasca in aceasta noua zona rezidential a Sectorului 4, Bucuresti.

the grand kristal residence apartamente

Parteneri The Grand Kristal Residence